RUAHVIVA ADULTS


Acompanyo a persones que desitgin baixar al cos i despertar l'ànima per tornar a ser elles mateixes

1

sigues
Tu.

Em dedico a despertar cossos i ànimes

Acompanyo a persones cansades de la guerra interna entre qui els agradaria ser i qui són, a reconnectar amb el cos, l’ànima i el seu  propósit per poder ser elles mateixes. 

El que hem cregut que desitgem no sempre coincideix amb el que realment volem i això és font d’infelicitat i crisi. Llavors usem en excés la ment, ens agotem en va intentant controlar la realitat i ens genera molt patiment. No ens vinculem sanament ni amb nosaltres, ni amb els altres, vivim una vida productiva i monótona per donar-nos seguretat però no ens satisfà, i tot això ens porta a una tristesa, una ansietat i un buit que a pesar de que pugui semblar el contrari, ens genera el desig de connectar amb un mateix.  

Tot i això, sovint també és necessària una ajuda, que et guiï i et permiti materialitzar aquesta transformació. A través de la Bioenergètica et proposo un acompanyament individual i/o grupal per connectar i transformar el cos i despertar l’ànima amb tots els seus desitjos, la seva passió i propòsit de vida. Així podràs passar d’una vida productiva i sense sentit a una vida creativa. Generaràs un cos capaç de sustentar el que la vida et posi davant. També et permetrà anar més enllà dels teus pensaments i emocions i així conèixer-te i relacionar-te millor amb tu mateix i amb els altres. Entendràs que el teu valor és intocable i no depèn de l’aprobació dels demés i en definitiva podràs sentir la plenitud de ser tu mateix; ser qui realment ets!

2

Què Em Passa?

A vegades, viure la vida com ho hem fet sempre, al contrari del que pensàvem, ja no ens serveix. Tenim la sensació de viure una vida que no és la nostra. Anhelem viure d'una altra manera però no sabem com fer-ho
Estic fart de les meves guerres internes

A vegades sento com si hi hagués múltiples “jo” dins meu i vull acabar les guerres internes entre ells.

Infelicidad
No em sento feliç ni tenint el que creia voler

Tendeixo a sentir-me buit, i quan aconsegueixo el que creía voler, la felicitat em dura poc.

juicio y culpa
Em jutjo si no compleixo amb les expectatives

Vull connectar amb el meu valor i dignitat més enllà del resultat del meus actes.

vida productiva
La vida és monòtona i productiva

Desitjo que les meves accions siguin des de la passió i la creativitat, no des de l'obligació i la repetició.

codependencia
Em costa vincular-me sanament

Desitjo poder ser jo mateix i deixar que els altres també ho siguin, per gaudir de relacions més lliures i menys dependents.

Control
Vull controlar i manipulo la realitat

Voldria poder relaxar-me davant de la vida tal i com és i deixar d'agotar-me per a que sigui immutable i quadri amb les meves expectatives.

Emociones y ansiedad
Em costa viure les emocions

M'agradaria poder entregar-me a viure les emocions i deixar anar l'ansietat perquè deixin de dirigir caòticament la meva vida.

Autenticidad
A vegades no em sento autèntic

Voldria que el que penso, dic i faig, vagin en la mateixa direcció, però en ocasions em manipulo para poder encaixar.

ÉS MOMENT DE TORNAR A SER UN MATEIX/A
Si estàs fart/a de les guerres internes entre qui t'agradaria ser i qui ets, si, fins i tot tenint el que creies voler no acabes de sentir-te feliç, si et jutges quan no cumpleixes amb les teves expectatives o les dels altres, si la teva vida s'ha tornat monòtona i productiva, si et costa relacionar-te sanament, especialment amb les parelles, i vols estar en pau amb tu mateix/a, aceptar-te realment tal i com ets, deixar de posar el teu valor en el resultat de les teves accions i en les opinions externes i vincular-te millor amb tu i amb els altres, et convido a que vinguis a provar una sessió gratuïta d'Acompanyament Bioenergètic Grupal perquè puguis comprobar sense compromís i per tu mateix/a si et pot servir d'ajuda per començar el camí de retorn al cos y sobretot a ser qui realment ets.

Reserva una sessió de Bioenergètica grupal gratuïta

3

Què m'Aporta?

Per persones que vulguin anar més enllà dels límits de les seves cuirasses, desbloquejar el cos, obrir de nou el cor i despertar l'ànima per deixar d'anar amb el pilot automàtic i viure una vida en majúscules.
Posar fi a les guerres internes

Posa fi a les batalles internes des del reconeixement, el diàleg i la inclusió de totes les polaritats enfrontades perquè vagin en una mateixa direcció.

Connectar amb la felicitat interna

Sent alegria i ganes de viure deixant de buscar la felicitat fora de tu i connectar amb la teva llum, els teus desitjos i la teva passió.

Empoderament i autovaloració

El teu valor es intrínseco a tu i és intocable independentment dels errors, que són oportunitats d'aprenentatge.

De l'obligació a la passió

La teva vida passa a ser creativa, orientada i basada en el que desitges realment, t'apassiona i et fa sentir viu.

Relacions profundes i reals


Al vincular-te profundament i amorosament amb tu, també ho fas amb els demés. Al ser tu mateix, deixes que l'altre també ho sigui.

Deixar de manipular la realitat

Pots reconèixer la realitat tal com és. A més, despertes la confiança en la vida, que sempre et posarà davant allò que necessites per acostar-te a qui ets.

Les emocions deixen de ser enemigues

Hi ha una part de tu més profunda que permet observar i entregar-se a les emocions sense reaccionar-hi, negar-les o projectar-les a fora, i que és capaç de mostrar-se vulnerable sense victimitzar-se.

Autenticitat


Ets coherent entre el que penses, dius i fas i si alguna vegada no ho ets, ho reconeixes sense jutjar-te, però posant límits sans per tornar a ser tú mateix.

4

Com?

A través de la Bioenergètica i de l'acompanyament individual setmanal durant uns mesos (pot variar segons cada persona) o grupal setmanal durant de 1 a 3 anys, podràs anar retornant al cos, parar la ment, recuperar la teva energia vital, adquirir mecanismes per tornar a tu quan ho necessitis, i en definitiva tenir un cos que permiti anar deixant anar les màscares dels nostres personajes que fins ara ens han protegit, però que a la vegada ens han separat de nosaltres mateixos, dels demés i de la vida, i tot per poder tornar a ser tu mateix.
1

Baixa de la ment al cos

A través del ball, massatges, jocs, dinàmiques, rituals,…podràs baixar l’energia de la ment al cos, tornar a respirar-lo i despertar-lo, així com desbloquejar tensions retingudes en ell. Al ser vivencial, fa que els aprenentatges siguin transformadors i que no es quedin només en un pla mental.

2

Torna a sentir-te humà

Les emocions no viscudes, queden amagades en el cos i paradoxalment fan que ens enganxem a elles, condicionant la manera com vivim i percebem la vida. Al empoderar-te, podràs obrir-te a la vulnerabilitat i deixar anar l’ansietat sentint les emocions sense haver de fugir d’elles i de tota la vida que hi ha darrera.

3

Connecta amb tu i amb els altres

No hi ha res a arreglar en tu, ets digne de ser estimat tal i com ets, però primer cal aprendre a reconèixer y a estimar totes les teves parts (les que t’agraden i les que no) per deixar de negar-te a tu o als demés. Això transformarà les teves relacions, de forma que l’altre deixarà de ser un enemic per convertir-se en un company/a de viatge.

4

Desperta la força interna

Tots tenim una enorme força i poder sa que reprimim per poder encaixar en el món tal i com ens han ensenyat i seguir reproduint un estereotip de vida decidit des de fora. Es hora d’alliberar l’energia hipotecada en les tensions físiques, les idees fixades i els bloquejos emocionals i retrobar la teva singularitat, per després tornar a la comunitat i al vincle sense fusionar-t’hi.

5

Recarrega l'Energia vital

Aprendràs tècniques i excercicis que et permetran recobrar i dirigir l’energia, de forma que progressivament es vagi nutrint energéticament el teu cos i generant un nou centre que et permeti deixar d’agafar l’energia dels demés ni que els altres la prenguin de tu.

6

Espai vivencial per portar-ho al dia a dia

Tots els treballs fets a través de la bioenergètica, no són simplement per passar una bona estona i sortir de les sessions “millor” de com havies arribat, sinó que busquen que tot allò vivenciat en elles ho puguis exportar a la teva cotidianitat. Si transformes el cos, transformes la manera de percebre la vida y de viure-la.

7

Desperta l'ànima

És possible que al connectar amb el cos, també despertis a la teva part més essencial i immutable. Aquesta connexió pot també generar el desig de seguir aprofundint en el camí més espiritual per així afavorir que la teva llavor interna en forma d’ànima, pugui anar brotant i desplegant tot el seu potencial.


El Mètode Aplicat

Si desitges profunditzar en el «com» s’aconsigueix connectar amb el cos i despertar l’ànima a través de la Bioenergètica, pots clicar el botó que hi ha a continuació. 

5

Preus

RUAHVIVA t'ofereix la possibilitat d'un acompañament individual i grupal per a que puguis tornar a ser tu mateix/a
Acompanyament Bioenergètic Individual

45 €

sessió

A vegades el treball bioenergètic precisa d’una atenció i un acompanyament més individualitzat. Si ho desitges, durant un temps et puc acompanyar a la meva consulta, per afavorir la identificació i alliberació de memòries que hi ha retingudes en les tensions de la nostra anatomia i que ens mantenen separats de nosaltres mateixos. Al ser individual, permet una acció més dirigida i personalitzada, perquè puguis anar connectant gradualment amb el cos i amb qui ets realment.

 

 

Acompanyament Bioenergètic Grupal

50 €

al mes

Durant de 1 a 3 anys (hi ha persones que per voluntat pròpia ho allarguen més), t’acompanyo en el què es coneix com a procés d’humanització a raó de 2h a la setmana de setembre a junny (ambdós inclosos). El desplegament de la nostra humanitat és una tasca col·lectiva i es fa amb altres companys/es de viatge. En les sessions s’usen eines com la música, el ball, els jocs, les dinàmiques, els rituals, els massatges,…

06

Testimonis

La veu de persones que han probat les sessions de Bioenergètica

Per mí ha estat un acompanyament d’un trosset de vida, de dia a dia, de sentir-me  molt acompanyada, i com sempre et dic, una presa de terra molt necessària. Un compartir des de dins, un acte d’humiltat, un esponjar el cor, relaxar la ment i el cos… Entrar a dins de cada un amb més amor del que normalment ho fem. Una teràpia molt bonica a partir del joc, ball… i guiada des del cor, gràcies Jordi.

 

Georgina Serra

Experiència molt bona, realment no m’ho esperava. A través de la música, silencis, dances, massatges,… he pres conciència d’una part meva que em provoca patiment, poder-lo compartir amb el grup i veure que tots tenim  ombres similars, m’ha fet sentir que tots som part d’un tot i a la vegada que la solució està a dins de cada un. M’ha encantat com en Jordi ha portat les sessions, amb sensillesa aconsegueix profunditzar molt.

Maria Reixach

La meva experiència ha sigut molt positiva. El meu interès cada cop major en trobar eines que m’ajudina avançar en el camí del creixement personal, i l’autoconeixement, em va portar a provar la Bioenergètica, i m’ha sorprès porquè està sent un espai en el que més he pogut treballar aquests aspectes i trobar recursos per saber navegar en aquest maravellós mar que és la vida. 

Ignasi Sánchez

Fer bioenergètica amb en Jordi és un exercici d’Amor constant amb tu mateixa i amb els demés. Al llarg del viatge vas entrant cada vegada més en contacte amb el cos físic, el què fa que la ment s’alliberi del soroll mental quotidià. La pràctica regular m’ajuda a mantenir amb més presència la part amorosa i a recordar que a través del cos puc alliberar les meves pors.

Rosa Rocabayera

He descobert en la bioenergètica, un món desconegut per mí, m’aporta el fet que els meus sentimients, siguin els que siguin, sortin sols, com si veissin un camí clar. Soc una principiant, he començat aquest curs, però penso aprofitar-ho al màxim. Surto de les sessions agotada però feliç, relaxada i amb un somriure als llavis.

Agraeixo a la meva amiga Maria per fer-m’ho saber, al Jordi i a tots als del grup per sentir-me tan a gust.

Matty Cortés

És una experiència formidable, si vols entendre’t, estimar-te i donar-te espai…. aquest és el lloc. Al teu ritme, que la teva ànima desperti, que les emocions no et controlin i que la ment descansi…..això trobaràs en aquest espai meravellós de creixement. Jordi és a part d’una gran persona, un facilitador de vida que disposa d’una canalització d’energia molt potetent. Personalment, la meva experiència amb la bioenergètica ha estat i és una eina que m’ha ajudat a transitar i veure amb claredat situacions complicades i difícils de la meva vida. Gràcies per estar!!!

Roser Llovera

Participante de Bioenergética

7

Blog

Articles relacionats amb el contingut de la web
Diseño sin título

¡Rebélate a favor tuyo!

Momento de empoderarnos y transformar la forma de relacionarnos. Los humanos, cómo mamíferos que somos, necesitamos sentirnos parte de un grupo, el contacto físico, la ternura, y en definitiva la…
8

Activa't

Si sents que és el moment de ser tu mateix/a, passa a l’acció!

Comença el viatge amb RUAHVIVA!

Agraïments:

Aquesta pàgina no hauria estat possible sense l’acompanyament i ajuda de moltes persones, dins les que incloc els meus pares, germans i familiars, als amics i parelles que són o han estat família de l’anima i molt especialment a l’equip del Centro Mayétuika de Barcelona per iluminar-me el camí que ells ja havien recorregut. També a totes les persones, cossos i ànimes que com jo, també estan disposats a ser ells i elles mateixos/es (companys de formació, alumnes,…)

No voldría oblidar a l’Escuela para terapeutas que m’ha ajudat a materialitzar el projecte i a fer aquesta web i a Stephan Vallott per la seva sensibilitat i dedicació amb les fotografies.

Finalment, agrair a la Vida, a l’Univers, a Déu, a la Llum, que hagin posat aquest desig de rebre per donar en mí, i hagin alimentat la persistència en un treball personal per poder ara materialitzar aquest projecte de forma transpersonal.

 

Gràcies a tots i totes!