1

Ordena el Caos

Em dedico a empoderar adolescents i joves

Em dic Jordi Torres, i em dedico a acompanyar a adolescents i joves a capacitar-se i empoderar-se aprenent a posar ordre a les seves vides. 

Les situacions de caos a qualsevol nivell (relacional, vital, acadèmic, existencial,…) ens desperten pensaments i emocions desagradables perquè ens generen carències a les nostres vides. Davant d’aquestes situacions, hi ha dues opcions; queixar-nos i seguir en el caos, o desitjar ordenar-lo. El què desconeixem, és que el fet d’aprendre a posar ordre al caos és la via per anar-nos transformant.

Per això no és tan important si caiem, sinó com ens tornem a aixecar. I és que hi ha una part nostra més essencial que vol aprendre i que poc a poc anem sent nosaltres mateixos o mateixes. I cada situació complicada, en realitat és una demanda d’aquesta part a crear una nova versió de nosaltres.

La teva felicitat i la teva vida cada cop estan més en les teves mans, però només tu decideixes si vols jugar la partida o prefereixes seguir queixan-te al marge mentre altres la viuen. 

2

¿Què Em Passa?

Hi ha moments que la vida ens posa a prova amb situacions de caos que a priori les veiem com un problema, com per exemple...
Acadèmic/Laboral

No se què estudiar o no trobo sentit al què estic estudiant. No em motiva ni trobo sentit a la feina que tinc.

Relacional

Tendeixo a sentir-me sol i a aïllar-me. Em costa tenir vincules amb les altres persones.

Familiar

No em sento còmode a casa. Em costa el vincle amb pares o germans

Mental

No puc parar de pensar. Tinc pensaments destructius cap a mi o cap als altres i no se què fer amb ells.

Emocional

Estic enfadat/da amb mi, els altres o el món. Em sento trist/a. Les pors em bloquegen. Amago emocions o les trec de explosivament i necessito un culpable (jo o altres).

Autestima

No em valoro, em costa mostrar-me com sóc. Em comparo amb els altres i em poso sempre per sota. No confio amb mi ni amb les meves capacitats.

Parella

No tinc relacions de parella o les que tinc són tòxiques. Repeteixo els mateixos patrons i no n'aprenc.

Sentit de Vida

No se perquè estic aquí ni què he vingut a fer, no em conec i no trobo sentit a res del què em passa.

ÉS MOMENT DE CAPACITAR-TE POSANT ORDRE AL CAOS
Si desitges posar ordre a la situació caòtica que la vida t'ha posat davant, però no saps per on començar, et proposo acompanyar-te de dues formes diferents i complementàries.
Per una banda hi ha l’ACOMPANYAMENT INDIVIDUAL que permetrà realitzar un treball més acurat i dirigit a tu i a les teves necessitats i en el què profunditzarem en com s’ha generat el caos per aprendre a ordenar-lo. Més endavant t’explico amb més detalls en què consisteix i com es fa. Per altra banda hi ha l’ACOMPANYAMENT GRUPAL, en el que venen a ser com unes tutories d’acompanyament grupal online, en el què de forma periòdica i junt amb altres companys i companyes amb els mateixos desitjos d’aprendre a posar ordre en les petites i grans traves que la vida ens vagi posant davant, anirem fent un desplegament d’aprenentatge compartit a partir de les vostres pròpies situacions vitals que aneu plantejant o de les que pugui plantejar jo mateix. També més endavant et dono més detalls de què és i com funciona. En qualsevol cas, et proposo provar una sessió gratuïta d'Acompanyament Individual online* perquè puguis veure com et puc ajudar a conèixer-te i aprendre a detectar quines són les teves estratègies de sabotatge i sobretot a capacitar-te i empoderar-te a mesura que vagis posant ordre en aquelles àrees de la vida en les que avui no n'hi hagi. També et pots apuntar a provar una sessió gratuïta d'Acompanyament Grupal online* que es farà a mesura que es vagin generant els grups.
*En els dos casos, serà necessari el permís patern/matern o del tutor legal en cas de ser menor d'edat o de de ser major d'edat però els pares o tutors legals es facin càrrec dels costos.

Per reservar una sessió d'Acompanyament Individual o una sessió d'Acompanyament Grupal online, pots contactar amb mi a través de:

1.- La icona de whatsapp que et surt a baix a la dreta

2.- Telèfon al 648158966

3.- Mail a ruahviva@gmail.com

3

¿Què m'aporta?

Per adolescents i joves que vulguin trobar sentit i posar ordre a les situacions de dificultat que a vegades la vida ens posa davant.
Acadèmic/Laboral

Connecta amb el desig per orientar i donar sentit a allò que facis, tan si estudies com si treballes. Tenir una direcció ajuda a avançar encara que apareguin dificultats.

Relacional

Apren a connectar amb tu i a valorar-te per poder relacionar-te més sana i lliurement amb els altres. Posa límits als pensaments que et separen dels altres.

Familiar

Desbloqueja les tensions familiars a través de què cada membre assumeixi com participa en el procés i empatitzi amb l'altra part.

Mental

Reconèixer d'on i per a què apareixen els pensaments, i aprendre a ordenar-los. Transformar els pensaments destructius amb la presa de responsabilitats i en assumir també la vulnerabilitat.

Emocional

Les emocions deixen de ser un perill i et pots obrir a sentir-les i a prendre consciència del benefici de viure-les d'una forma més responsable.

Autoestima

Aprendre a donar-te valor tal i com ets. Reconèixer més les teves capacitats i potencials per poder-les utilitzar a favor teu. entendre que no es pot ser bo en tot i que el teu valor no depèn d'un resultat.

Parella

Prendràs consciència de perquè repetim patrons i històries i perquè no n'hem après fins ara. Entendràs què et ve a ensenyar la l'altra persona i la manera en com nosaltres participem en generar aquestes situacions.

Sentit de Vida

El no trobar sentit a la vida és un avís de què no estem anant pel camí que realment desitgem. Aprendràs a reconèixer quins són els teus desitjos reals per connectar de nou amb el sentit vital.

4

Com?

Et proposo dos vies d'acompanyament per capacitar-te aprenent a posar ordre a la teva vida. Per una banda hi ha l'Acompanyament Individual/Familiar en el que a través de 8 sessions descobriràs com participes inconscientment (tu i els del teu entorn) en generar les situacions de caos i així aprendràs a revertir-les i a transformar-te en el procés. Per l'altra banda hi ha l'Acompanyament Grupal, en el que de forma periòdica es fan trobades online on junt amb altres companys d'edats i interessos similars, aprenem conjuntament a posar consciència i ordre als desordres que es vagin compartint.

1

Acompanyament Individual/familiar

A través d’eines com l’eneagrama,  els moviments sistèmics,  la bioenergètica i l’acostament a parts teves més profundes, aprendràs quines són les teves estratègies inconscients d’autosabotatge, com relacionar-te millor amb tu i amb les persones del teu entorn i a la vegada, elles amb tu, com tu (i segurament els teus familiars) heu participat sense saber-ho en generar el caos que se t’ha presentat, assumir responsabilitats, acostar posicions i acordar un pla d’accions que et permetin empoderar-te a través de restaurar el desordre.

2

Acompanyament Grupal (on-line)

Els espais grupals permeten un aprenentatge conjunt, en aquest cas, és un espai tutorial online bimensual, segur i confidencial, centrat en l’autoconeixement i en la millora de la qualitat de vida dels participants (adolescents i joves a partir de l’educació postobligatòria). Els participants o bé jo mateix, plantegem situacions de caos o desordre i posem llum i consciència per facilitar aquest aprenentatge conjunt. 


El Mètode Aplicat en l'Acompanyament Individual

Si vols profunditzar en el «com» s’aconsegueix capacitar-se a través de posar ordre al caos, t’ho explico a continuació. 

7

Blog

Artículos relacionados con el contenido de la web
Diseño sin título

¡Rebélate a favor tuyo!

Momento de empoderarnos y transformar la forma de relacionarnos. Los humanos, cómo mamíferos que somos, necesitamos sentirnos parte de un grupo, el contacto físico, la ternura, y en definitiva la…